2024-10-18 05:40Pressmeddelande

Samhällsbyggnadsavdelningen deltar på Nossebro marknad 30 oktober

Maria Barrestig Sven Friman Julia Gardehäll sept 2024Maria Barrestig Sven Friman Julia Gardehäll sept 2024

Medarbetare från Samhällsbyggnadsavdelningen deltar den 30 oktober på Nossebro marknad för att svara på frågor om bland annat tomtförsäljning, trafiksäkerhet och hållbarhetsarbete. Ni hittar dem vid kommunens blå informationsvagn kl. 9-11 (mittemot ICA).

- Vi hoppas på att få träffa så många som möjligt och få besvara frågor om vårt pågående arbete, säger Julia Gardehäll, samhällsbyggnadskoordinator. Vi delar även ut informationsmaterial till de som önskar få detta.


Om Essunga kommun

Med runt 5 700 invånare är Essunga är en av landets minsta kommuner och det är vi stolta över! Här har vi nära till varandra och nära till naturen. Dessutom finns här en enorm drivkraft och ett stort engagemang. Vi har flest egenföretagare i hela Skaraborg och ett ovanligt starkt föreningsliv. Vi är små och naggande goda: Se bara på alla evenemang med Nossebro marknad i spetsen, som månad efter månad i över 120 år har välkomnat besökare till vår bygd. Nu som då är vi det lantliga navet mitt i en tillväxtregion. Här är lätt att leva det goda livet. Siffror från SCB visar att vi som bor här trivs. 99 procent känner sig trygga. Är du sugen på storstadspuls ligger Göteborg knappt en timme bort. Sedan kommer du hem igen. Till lugnet och skönheten.


Kontaktpersoner

Johan Skoglund
VD Essungabostäder / Tillförordnad samhällsbyggnadschef
Johan Skoglund
Samhällsbyggnadskoordinator
Julia Gardehäll