2022-10-08 10:00Pressmeddelande

Restaurang Kaveldunet nyinvigs den 24 oktober

Tomas Borg Majlis Kuhlin Gustavsson Katarina AnderssonTomas Borg Majlis Kuhlin Gustavsson Katarina Andersson

Den 24 oktober öppnar åter restaurang Kaveldunet upp sin verksamhet i köket på Kerstinsås. Då är den renovering som påbörjades i mars tidigare i år färdig och besökare kan återigen fika och äta lunch på vanligt sätt.

Lunchen serveras efter den 24 oktober alla dagar kl. 11.30-13.30 och kafeterian öppnar måndag-fredag kl. 9.30-15.30 samt lördag-söndag kl. 11.30-15.00.

- Vi är så oerhört nöjda med våra nya lokaler, säger Katarina Andersson och Majlis Kuhlin Gustavsson, som i dagarna börjar flytta tillbaka allt köksmaterial från de tillfälliga lokalerna. Det fanns sannerligen ett stort behov av att renovera och förbättra vår arbetsmiljö. Nu har vi bland annat fått större utrymme i cafeterian, nya moderna maskiner och därmed ett mer lättarbetat kök, där vi kan effektivisera vårt arbete.

Entreprenaden har utförts av Tommy Byggare och platschef Tomas Borg är nöjd med samarbetet med kökets representanter. - Nu är färdiga med den första delen av det arbete som vårt företag utför på Kerstinsås. Vi fortsätter nu med det sista på taket och renoveringen av avdelningarna.

Invigningen av de nyrenoverade lokalerna sker på förmiddagen den 24 oktober klockan 10. Då klipper personalen bandet och kostchef Majlis håller tal. Alla som vill är välkomna att delta.

- Åh vad det ska bli kul att nu i dagarna få flytta in våra redskap och livsmedel i så fina och fräscha lokaler!, säger Majlis och Katarina samstämmigt! 


Om Essunga kommun

Essunga kommun har cirka 5 700 invånare och ligger i hjärtat av Västra Götalands län. Här hittar du vår välbesökta Nossebro marknad, ett flertal stora evenemang och ett mycket aktivt föreningsliv! Dessutom en enastående vacker landsbygd med ett härligt levande landskap!


Kontaktpersoner

Daniel Andersson
Kommunstyrelsens ordförande (M)
Daniel Andersson
Majlis Kuhlin Gustavsson
Kostchef
Majlis Kuhlin Gustavsson