2023-02-14 16:04Pressmeddelande

PRESSINBJUDAN: Rekryteringsträff för jobbintresserade 21 februari

Maria Radivoi Sofia PalcicMaria Radivoi Sofia Palcic

Den 21 februari arrangeras för andra året en rekryteringsträff i Åsiktens samlingslokal i Nossebro. Det är personer som är intresserade av semestervikariat eller av timvikariat som är målgruppen för träffen och arrangörerna Maria Radivoi och Sofia Palcic hoppas på många besökare. 

- Det här är andra året som vi arrangerar en rekryteringsträff och det har visat sig vara en bra mötespunkt för både oss och de som kommer på träffen, säger Maria Radivoi. Här kan man träffa medarbetare  från äldreomsorgen, funktionshinderomsorgen, skola och förskola, lokalvård och kök och ställa alla de frågor man kan tänkas ha om en framtida arbetsplats. Det ger även oss en chans att träffa sökanden under enkla och trevliga former!  

Den som funderar på semestervikariat får gärna presentera sig och fylla i en ansökan direkt på plats om man vill. Är man lite mer tveksam, går det bra att bara komma förbi och ta en fika - vi bjuder på semlor! 

Rekryteringsmässan är öppen från kl. 14.00 till kl. 19.00, så vi hoppas att alla kan hitta en tid som passar och har möjlighet att komma hit! 

Har du frågor? Kontakta gärna:

Maria Radivoi, arbetsmarknadssekreterare

Telefon: 0512-571 72


Om Essunga kommun

Med 5 700 invånare är Essunga är en av landets minsta kommuner och det är vi stolta över: här har vi nära till varandra och nära till naturen. Dessutom finns här en enorm drivkraft och ett stort engagemang. Vi har flest egenföretagare i hela Skaraborg och ett ovanligt starkt föreningsliv. Vi är små och naggande goda: se bara på Nossebro marknad som månad efter månad, i 120 år, har välkomnat besökare till vår bygd. Nu som då är vi det lantliga navet mitt i en tillväxtregion. Här är lätt att leva det goda livet! Allt fler upptäcker områdets charm och vi växer. Siffror från SCB visar att nio av tio tycker att det här är en bra plats att bo på. 99% känner sig trygga. Och är du sugen på storstadspuls ligger Göteborg bara en timme bort. Sedan kommer du hem igen. Till lugnet och skönheten.


Kontaktpersoner

Maria Radivoi
Arbetsmarknadssekreterare
Maria Radivoi