2023-08-30 15:20Pressmeddelande

PRESSINBJUDAN: Företagsträff för nya företagare

Företagarträff på Nosse kvarn med pizzabufféFöretagarträff på Nosse kvarn med pizzabuffé

Det ska vara lätt att starta och driva företag i Essunga kommun!

Essunga kommun arbetar för att stötta entreprenörskap och skapa förutsättningar för nya livskraftiga företag. Som ny företagare kan det dyka upp många frågor längs vägen, vi vill gärna träffa dig som är ny företagare eller dig som vill starta ett företag. Kom och mingla med oss under enkla förhållanden.

Innehåll:

  • Pizzabuffé från stenugnen
  • Vad kan vi erbjuda dig som ny företagare eller dig som vill starta ett företag?
  • Mingel och frågor

Medverkande: Näringslivschef Morten Sörö och kommunutvecklare Pernilla Nilsson,
NyföretagarCentrum, Almi och Sparbanken Skaraborg.

Datum och tid: Torsdagen den 14 september kl.18.00-20.00
Plats: Nosse Kvarn i Nossebro. (Adress: Storgatan 2, 465 31 Nossebro)

Meddela eventuella önskemål om specialkost vid anmälan eller naringsliv@essunga.se, senast den 8 september. Varmt välkomna!


Om Essunga kommun

Med drygt 5 700 invånare är Essunga är en av landets minsta kommuner och det är vi stolta över: här har vi nära till varandra och nära till naturen. Dessutom finns här en enorm drivkraft och ett stort engagemang. Vi har flest egenföretagare i hela Skaraborg och ett ovanligt starkt föreningsliv. Vi är små och naggande goda: se bara på Nossebro marknad som månad efter månad, i 120 år, har välkomnat besökare till vår bygd. Nu som då är vi det lantliga navet mitt i en tillväxtregion. Här är lätt att leva det goda livet! Allt fler upptäcker områdets charm och vi växer. Siffror från SCB visar att nio av tio tycker att det här är en bra plats att bo på. 99% känner sig trygga. Och är du sugen på storstadspuls ligger Göteborg bara en timme bort. Sedan kommer du hem igen. Till lugnet och skönheten.


Kontaktpersoner

Morten Sörö
Samhällsbyggnadschef
Morten Sörö