2022-05-23 07:50Pressmeddelande

PRESSINBJUDAN: Företagare i Essunga bjuds in till sopplunch!

Essunga plantskolas nya konferenssal. Essunga plantskolas nya konferenssal.

Den 30 maj bjuder kommunledningen i Essunga kommun in det lokala näringslivet till ett lunchmöte, som hålls på Essunga plantskola kl. 11.30. 
 
På programmet: 
 
Ekonomiska ramar 2023
Planerade investeringar
Planerade upphandlingar
 
Träffen äger rum på Essunga plantskolas trivsamma, nytillkomna administrations- och personalbyggnader ute på Heljesgården 462 omgärdat av de omfattande odlingsanläggningarna. Läs mer om företaget på Essunga Plantskola - Om Essunga Plantskola
 
På träffen deltar representanter från kommunledningsgruppen samt kommun­styrelsens arbetsutskott, däribland vårt kommunalråd Daniel Andersson och oppositionsrådet Peter Andreasson. 
Maten tillhandahålls av Madame Blå. Meddela eventuella önskemål om specialkost vid anmälan (essunga.se/foretagarluncher.htm) senast den 23 maj. 
 
Tillsammans med företagen verkar vi för ett gott företagsklimat som gör det attraktivt att vara företagare i Essunga kommun! 


Om Essunga kommun

Essunga kommun har cirka 5 700 invånare och ligger i hjärtat av Västra Götalands län. Här hittar du vår välbesökta Nossebro marknad, ett flertal stora evenemang och ett mycket aktivt föreningsliv! Dessutom en enastående vacker landsbygd med ett härligt levande landskap!


Kontaktpersoner

Cecilia Trolin
Kommundirektör
Cecilia Trolin