2024-03-22 08:05Pressmeddelande

INSTÄLLT PGA SJUKDOM! Pressinbjudan: Var med när ungdomarna tycker till om elevinflytande

INSTÄLLT PGA SJUKDOM!

Välkommen att delta när elevrådet vid Nossebro skola möter en arbetsgrupp från kommunen för en workshop kring barn- och ungdomsinflytande. Elever i årskurs sex till nio deltar. 

Det är politikerna i Essunga kommun som gett tjänstepersoner i uppdrag att genomlysa ungdomsfullmäktige och titta på eventuella alternativ. Under träffen deltar även representanter från kommunfullmäktige. 

Media hälsas välkommen att delta den 22 mars klockan 12 till 14 i aulan i Nossebro skola.


Om Essunga kommun

Med drygt 5 700 invånare är Essunga är en av landets minsta kommuner och det är vi stolta över: här har vi nära till varandra och nära till naturen. Dessutom finns här en enorm drivkraft och ett stort engagemang. Vi har flest egenföretagare i hela Skaraborg och ett ovanligt starkt föreningsliv. Vi är små och naggande goda: se bara på Nossebro marknad som månad efter månad, i drygt 120 år, har välkomnat besökare till vår bygd. Nu som då är vi det lantliga navet mitt i en tillväxtregion. Här är lätt att leva det goda livet! Allt fler upptäcker områdets charm och vi växer. Siffror från SCB visar att nio av tio tycker att det här är en bra plats att bo på. 99% känner sig trygga. Och är du sugen på storstadspuls ligger Göteborg bara en timme bort. Sedan kommer du hem igen. Till lugnet och skönheten.


Kontaktpersoner

Emelie Skogfält