2022-10-24 11:19Pressmeddelande

Efterlängtad återingvigning av välbesökt restaurang

Kökspersonalen firar invigninen av sitt nya kök.Kökspersonalen firar invigninen av sitt nya kök.

Idag invigdes det totalrenoverade köket i Restaurang Kaveldunet på Kerstinsås. Efter drygt sju månaders renovering så öppnade under måndagen den populära samlingspunkten för äldre i Nossebrotrakten.

     – Det är jättefräscht. Det är fantastiskt fint! Det ska bli jätteroligt att jobba här. Vi har längtat! Det är knappt så man vågar ta på kylskåpen, skrattade kocken Katarina Andersson i samband med invigningen.

Kökspersonalen klippte tillsammans invigningsbandet till restaurangköket och Essunga kommuns kostchef höll tal inför den församlade skaran, till stor del bestående av stamgäster som nu återigen kan besöka sitt favorithak i Nossebro.

     – Vi har väntat på den här dagen. Vi brukar gå och äta här och ibland hämtar vi hem mat. Maten är jättegod. Mycket uppskattad, konstaterade restaurangbesökaren Kerstin Johansson som bor på trygghetsboendet Misteln som ligger nära restaurangen.

     – Det har kommit hit en del människor till invigningen som väntat på att få komma hit och äta som vanligt igen, konstaterade kostchef Majlis Kuhlin Gustavsson.

Kocken Sakina Shafiepoor inviger det nyrenoverade köket på Kerstinsås.

Kocken Sakina Shafiepoor inviger det nyrenoverade köket på Kerstinsås.

Kostchef Majlis Kuhlin Gustavsson.

Kostchef Majlis Kuhlin Gustavsson.

Restaurangbesökaren Kerstin Johansson.

Restaurangbesökaren Kerstin Johansson som bor på trygghetsboendet Misteln som ligger nära restaurang Kaveldunet.

Kockarna premiärlagar mat i Restaurang Kaveldunet som renoverats under drygt sju månader.

 


Om Essunga kommun

Essunga kommun har cirka 5 700 invånare och ligger i hjärtat av Västra Götalands län. Här hittar du vår välbesökta Nossebro marknad, ett flertal stora evenemang och ett mycket aktivt föreningsliv! Dessutom en enastående vacker landsbygd med ett härligt levande landskap!


Kontaktpersoner

Majlis Kuhlin Gustavsson
Kostchef
Majlis Kuhlin Gustavsson