2023-11-29 15:59Pressmeddelande

Dags för uppfriskande isvaksbad på Nossebro bad och camping!

Robert Kulcar badmästare vinterbadar 2023Robert Kulcar badmästare vinterbadar 2023

Häng med på ett uppfriskande isvaksbad med vår badmästare Robert Kulcar i Nossebro bad och campings utomhusbassäng måndagen den 4 december kl. 11-12! 

Vi börjar aktiviteten med en gemensam fika med kaffe och macka och pratar lite om vad man bör tänka på gällande kallbad, sen värmer vi upp oss i vår eucalyptusdoftande bastu för att sen bege oss gemensamt ut till vår utebassäng och kliva ner i ett kyligt men uppfriskande bad och sen avsluta med en skön bastu igen.

Denna aktivitet lämpar sig ej för personer med hjärt- och kärlsjukdom eller högt blodtryck. Medtag badbyxor, badrock, badtofflor, mössa och vantar. 

Välkomna!


Om Essunga kommun

Med drygt 5 700 invånare är Essunga är en av landets minsta kommuner och det är vi stolta över: här har vi nära till varandra och nära till naturen. Dessutom finns här en enorm drivkraft och ett stort engagemang. Vi har flest egenföretagare i hela Skaraborg och ett ovanligt starkt föreningsliv. Vi är små och naggande goda: se bara på Nossebro marknad som månad efter månad, i 120 år, har välkomnat besökare till vår bygd. Nu som då är vi det lantliga navet mitt i en tillväxtregion. Här är lätt att leva det goda livet! Allt fler upptäcker områdets charm och vi växer. Siffror från SCB visar att nio av tio tycker att det här är en bra plats att bo på. 99% känner sig trygga. Och är du sugen på storstadspuls ligger Göteborg bara en timme bort. Sedan kommer du hem igen. Till lugnet och skönheten.


Kontaktpersoner

Verksamhetsansvarig vid badhuset i Nossebro
Robert Kulcar